naar home

werken in de gehandicaptenzorg
#bijzonderwerk

Toe aan een andere stap in je loopbaan?
Volg je hart!

Je hebt al de nodige werkervaring opgedaan. Maar ergens weet je dat je liever kiest voor een andere loopbaan; een andere sector. Je wilt met mensen werken en echt iets voor de ander betekenen. Misschien heb je jezelf de vraag gesteld hoe je zelf behandeld zou willen worden als je zorgbehoevend bent? En hoe jij daarin het verschil kunt maken?

Kortom: je zou wel de overstap willen maken naar de zorg, maar je loopt tegen praktische zaken aan. Hoe zit het met je inkomen? Hoe baanzeker is je overstap? En wat als je niet de juiste opleiding hebt?

Persoonlijkheid net zo belangrijk als kennis

Als je een overstap wilt maken naar de gehandicaptenzorg, ben je van harte welkom. Wie je bent, is net zo belangrijk als wat je kan. Ben jij iemand die ook zonder woorden verbinding kan maken met een ander? Denk jij in mogelijkheden, sta jij stevig in je schoenen en weet jij alles uit de dag te halen? Met deze persoonskenmerken ben je al een goed eind op weg naar een succesvolle loopbaan in onze sector.

Werken en leren tegelijkertijd

We bieden je leer-werktrajecten waarbij je naast je werk een opleiding krijgt; je hebt dus direct vanaf het begin een inkomen. En mochten we bij elkaar passen, dan heb je absoluut zicht op een vaste aanstelling. De gehandicaptenzorg zit namelijk te springen om zij-instromers met een stevige persoonlijkheid die hun ervaring in andere sectoren weten te ‘vertalen’ naar stapjes vooruit voor onze cliënten. Ga jij de uitdaging aan?

Geïnteresseerd?

Bekijk onze vacatures, lees meer over onze organisaties of meld je aan voor de nieuwsbrief. We leren je graag kennen!

Solliciteer direct op een baan in de gehandicaptenzorg!

naar home bekijk alle vacatures bekijk werk-leertrajecten