naar home

werken in de gehandicaptenzorg
#bijzonderwerk

Werken bij De Trans  

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking en aan mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Dit kan op allerlei vlakken: van intensieve zorg tot ondersteuning thuis en van logeerzorg tot dagbesteding. Onze visie? Cliënten moeten zo veel mogelijk hun eigen keuzes kunnen maken. Ons uitgangspunt is dan ook: wat wil en kan de cliënt? De Trans begeleidt ruim 1300 cliënten. Ongeveer duizend medewerkers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren. Klik hier voor meer informatie.

 

Werken bij De Zijlen 

Een vertrouwd thuis, persoonlijke aandacht en boeiend werk. Wie wil dat niet? De Zijlen biedt dit aan circa 1400 mensen van jong tot oud, met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. Wij vinden dat alle mensen met of zonder beperking van betekenis zijn. Zo halen mensen met een verstandelijke beperking betekenis uit hun werk en draaien mee in de maatschappij. We helpen mensen daarbij. n de provincie Groningen bieden we het allemaal: wonen, kinderdagcentrum, ambulante begeleiding, gezinsondersteuning, werk en dagbesteding. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Werken bij Nieuw Woelwijck 

Mensen die onze bewoners de nodige zorg en begeleiding geven, doen dit vanuit de keuze zich intensief te willen inzetten voor anderen.
Zij hebben ervoor gekozen de bewoners te begeleiden in de meest letterlijke zin van het woord.
Ze vergezellen de bewoners, zijn samen op weg om elkaars mogelijkheden en beperkingen uit te diepen.
Werken bij Nieuw Woelwijck is een proces van werken met anderen aan jezelf. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Werken bij NOVO 

NOVO streeft naar een zo goed mogelijke kwaliteit van leven voor mensen
met een verstandelijke beperking. Dit betekent dat ze een eigen leven leiden
dat past bij hun mogelijkheden, wensen, en ambities. De cliënt maakt in dialoog
keuzes die bij hem of haar passen. Onze medewerkers bieden dan ook zorg
op maat en werken op basis van gelijkheid. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Werken bij Promens Care 

Onze cliënten staan voorop. Daarom doen wij alles om de kwaliteit van
onze zorg- en dienstverlening op een hoog niveau te krijgen en te houden.
En wie kunnen deze kwaliteit beter waarborgen dan onze medewerkers?
Promens Care wil een goede werkgever zijn voor haar medewerkers.
Een goede werksfeer en arbeidsomstandigheden zijn
belangrijke pijlers waar Promens Care zich op richt. Klik hier voor meer informatie.

 

Werken bij Vanboeijen 

Mooi werk hebben en mooi werk doen is voor iedereen belangrijk. Bij Vanboeijen kun je aan de slag in diverse functies. We kunnen regelmatig nieuwe collega’s gebruiken.

Zorg en begeleiding
Het draait bij Vanboeijen om de dagelijkse zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke handicap. Vele mensen zorgen zo voor een goed leven van de cliënten, bijvoorbeeld gastvrouwen, (assistent)-begeleiders en teamleiders.

Specialisten
Bij Vanboeijen werken medici en paramedici die zijn gespecialiseerd in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Bijvoorbeeld artsen, orthopedagogen, fysiotherapeuten, bewegings- en ergotherapeuten, muziekagogen, logopedisten en diëtisten. Ook hebben we geestelijk verzorgers in dienst.

Ondersteunende functies
De organisatie ondersteunt alle locaties bij wettelijke en administratieve zaken. Daarnaast zijn er ondersteunende diensten die voor de efficiëntie centraal georganiseerd zijn. Voorbeelden zijn ICT, Personeelszaken, Opleiden en Ontwikkelen, Salarisadministratie, Communicatie, Vastgoed en diverse secretariële functies. Klik hier voor meer informatie.


Solliciteer direct op een baan in de gehandicaptenzorg!

naar home bekijk alle vacatures bekijk werk-leertrajecten