naar home

werken in de gehandicaptenzorg
#bijzonderwerk

(Bijna) afgestudeerd? Jouw talent kan ervaring compenseren!

Je hebt net een zorgopleiding afgerond of bent binnenkort klaar. Je toekomst ligt in de zorg, maar waar ligt je hart? Natuurlijk wil je met mensen werken en echt iets voor de ander kunnen betekenen. Maar wat past het beste bij je? De gehandicaptenzorg biedt je alle mogelijkheden om dat te ontdekken.

Kies je voor deze sector, dan bieden we je de kans om veel ervaring op te doen op verschillende plekken binnen deze afwisselende sector. Je hoeft je dus niet direct vast te leggen op een bepaalde baan of locatie.

Haal het beste uit jezelf

Kies je voor de gehandicaptenzorg, dan kies je ervoor om het beste uit jezelf te willen halen. Elke dag is anders, met zijn eigen uitdagingen. Hoe reageert de cliënt vandaag? Welke vraag zit er achter zijn gedrag? Je wordt een belangrijk onderdeel in het leven van iemand met complex gedrag.

Gedrag dat je moet leren lezen en waarbij je niet alleen wordt bevraagd op je kennis, maar nog veel meer op je eigen persoonlijkheid. Hoe reageer jij op de cliënt? Wat zet jij in om de ander kleine stapjes vooruit te laten zetten? Je leert niet alleen veel over onze cliënten, je leert ook veel over jezelf. Ga jij de uitdaging aan?

Zicht op een vaste baan

We bieden je veel flexibiliteit, maar wel met een vast aantal uren – je hebt dus werkzekerheid. En mochten we bij elkaar passen, dan heb je absoluut zicht op een vaste aanstelling. De gehandicaptenzorg zit namelijk te springen om gemotiveerde jongeren met een stevige persoonlijkheid die passie hebben voor onze cliënten. Je bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Bekijk onze vacatures, lees meer over onze organisaties of meld je aan voor de nieuwsbrief. We leren je graag kennen!

Solliciteer direct op een baan in de gehandicaptenzorg!

naar home bekijk alle vacatures bekijk werk-leertrajecten